25 Mac 2012

Dunia kreatif idah

Assalamualaikum :-)

Ahhhh lamanya tak update blog ni.. dah bersawang :-) Bukan tak nak update tapi masa sangat mencemburui aku. Okaylah nak story sikit pasal gambar tu. Itu idah anak bongsu aku, hobinya mewarna dan melukis. Tahap kesukaannya terhadap melukis dan mewarna adalah tersangattt sukanya sampai tak boleh nak halang. Gambar ni aku amik masa kami on the way balik dari penang petang tadi. Singgah jap dekat r n r Behrang, sempat ambil buku lukisan dan mewarna :-) kawan aku cakap biarkan dia dengan caranya macam tu sebab dari kecil nak mula asah bakatnya. Insyaallah dik, ibu doakan anak2 ibu agar dianugerahkan bakat yang baik dan berguna sama ada dunia atau untuk akhirat. Salam sayang dari ibu buat anak2 ibu :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Follower

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Our Anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik klik