09 Mei 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAMASYAIDAH

Tajuk sikit nyer gempak, saje buat tajuk gempak mesti korang heran kan...seperti yang aku janjikan dengan si Ben tengahari tadi memang aku nak buat gempak guna nama dia..bolehkan Ben...oklah sebelum tu minta jasa baik korang untuk Marilah Mari Pergi Mengundi  di sini ye...

Entry kali ni nak bagi tahu betapa terharunya akak dik, sebagai blogger baru ni sudi si Ben yang dah famous amous ni mem"follow" blog akak yang tak seberapa ni.. yelah kannnn si Ben ni kan ke top blogger kat Malaysia ni... blog akak baru sebulan dik....hehe 

Meh nak kongsi dengan korang ..jeng jeng jeng..




Ucapan terima kasih gak pada semua 37 lagi follower yang lain...bila nak buat segmen bagi hadiah kat follower bertuah agaknya kan....si Ben yang ke 35 ni pun tak de hadiah (sorry le ye Ben). Tunggulah blog akak ni jadi tahap blog otai-otai yang lain...bila tu? 3, 5 atau 10 tahun lagi kot...hehe

Terima kasih semua rakan blogger...jom join segmen akak lak..Blogger Ben jadi follower korang yang ke berapa? segmen sesaje je ni...hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follower

My Birthday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Our Anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik klik